visgraat laminaat

Visgraatlaminaat – Tips voor het kopen van visgraatlaminaat

Er zijn veel verschillende soorten laminaatvloeren, maar een van de meest populaire is visgraatlaminaat. De veelzijdigheid van dit ontwerp maakt het een populaire keuze voor huiseigenaren overal. Dit type vloer heeft een uniek vierzijdig kliksysteem waardoor de verschillende planken eenvoudig in elkaar geschoven kunnen worden. Je hebt twee planken (A en B) nodig en een gereedschap dat de korte kant van de ene in de langere kant van de andere schuift onder een gemiddelde hoek.

Het patroon bestaat al sinds de Romeinen stenen in het visgraatpatroon legden. Het werd echter pas in de 16e eeuw in vloeren gebruikt laminaat geliefde. Gedurende deze tijd werden visgraatvloeren steeds populairder en werden ze meestal geïnstalleerd in de statige huizen en kastelen van de rijken. Deze vloeren waren zo aantrekkelijk en uniek dat ze ooit voorbehouden waren aan de rijken en koninklijken. Ondanks hun populariteit vandaag, waren visgraatvloeren een populaire keuze voor statige huizen, officiële residenties en paleizen in heel Europa.

Visgraatvloeren zijn niet voor iedereen weggelegd. Hoewel visgraat niet zo mainstream is als andere patronen, biedt het een unieke en mooie uitstraling aan elke kamer. Deze vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en bieden een levenslange garantie voor huishoudelijk gebruik. Als je een gewaagd statement wilt maken, probeer dan een chevron- of Frans visgraatmotief. Een paar verschillende kleuren en texturen maken laminaatvloeren met visgraatmotief een uitstekende keuze voor in huis.

Informatie over dit onderwerp: https://legexpress.eu/

Author